Szemránckrém

It's Skin Collagen Nutrition tápláló szemránckrém +
(It's Skin Collagen Nutrition Eye Cream)
::: 25 ml :::

It's Skin Collagen Nutrition tápláló szemránckrém +

::: ELŐNYEI :::
• Magas arányban tartalmaz kollagént, amelynek mennyisége az idő előrehaladtával folyamatosan csökken a bőrben. A formulában használt tengeri kollagén szinte teljesen megegyezik az emberi szervezetben előforduló kollagén molekula szerkezetével, így tökéletesen bőrazonos összetevő.
• A könnyű molekulák gyors felszívódást tesznek lehetővé, a gazdag, bőrfeszesítő formula pedig elősegíti a sejtmegújító folyamatokat.
• A kollagénnel és ceramiddal, valamint bőrnyugtató összetevőkkel dúsított krém hatékonyan veszi fel a küzdelmet a szem körüli ráncok és sötét karikák ellen.
• Mélyen táplálja és hosszan hidratálja a bőrt.
• Saussurea laniceps kivonat (hó lótusz) erősíti a bőr ellenálló képességét és tápanyagokkal tölti fel a bőrt, a vitalitással teli bőrtextúráért.
• A vitamindús malátakivonat természetes ragyogást ad az arcnak, emellett segít megtartani a bőr egészséges pH értékét és egyensúlyát.
• A medveszőlő kivonata bőrvilágosító arbutint tartalmaz, emellett antioxidánsokkal és gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal védi a szem körüli finom bőrt.



::: MIRE NYÚJT MEGOLDÁST? :::

szem körüli ráncok / szem alatti sötét karikák / alul hidratált bőr / alacsony kollagen szintű bőr


::: ÖSSZETEVŐK :::

Water, Hydrolyzed Collagen, Butylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethicone, PEG-4 Olivate, Glycereth-26, Betaine, Behenyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Paraffin, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Laminaria Japonica Extract, Tocopheryl Acetate, Saussurea Involucrata Extract, Panthenol, Hydrolyzed Malt Extract, Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract, Ceramide NP, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Polyacrylamide, Caprylyl Glycol, Glycerin, Polysilicone-11, PEG-100 Stearate, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, C13-14 Isoparaffin, BHT, Laureth-7, Disodium EDTA, CI 15985, CI 14700, Fragrance


::: HASZNÁLAT :::
Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított szemkörnyékre és az ujjvégekkel finoman ütögessük bőrbe, segítve a beszívódást.

 

 

 

It's Skin Hialuronsavas hidratáló szemránckrém +
(It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Eye Cream)
::: 25 ml :::

It's Skin Hialuronsavas hidratáló szemránckrém +

::: ELŐNYEI :::
• Vízzáró réteget képez, így segít megerősíteni a bőr vízmegtartó képességét, hosszantartó hidratáltságot biztosítva egész napra.
• A hialuronsavval és antioxidánsokkal teli gyümölcs kivonatokkal dúsított szemránckrém hatékonyan veszi fel a küzdelmet a finom ráncok és sötét karikák ellen, hogy a szem körüli érzékeny bőr megóvhassa fiatalos tömörségét.
• Nedvességgel tölti fel a bőrt hidratáló komponensek és hialuronsav által, így rugalmasabb és ellenállóbb bőrt eredményez.
• Az acerola és áfonya kivonat tartalma C-vitaminban gazdag, amely hatékony antioxidánsként erősíti a bőr saját védekező képességét, tisztább és élénkebb bőrt eredményezve.



::: MIRE NYÚJT MEGOLDÁST? :::

szem alatti sötét karikák / alul hidratált bőr / szem alatti ráncok


::: ÖSSZETEVŐK :::

Water(Aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Coptis Japonica Root Extract, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, PEG/​PPG-18/​4 Copolymer, PEG-32, Portulaca Oleracea Extract, Triethanolamine, Carbomer, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, PEG-11 Methyl Ether Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Ethyl Hexanediol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Glyceryl Caprylate, Acrylates/​C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Porphyra Yezoensis Extract, Xanthan Gum, Parfum, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract


::: HASZNÁLAT :::
Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított szemkörnyékre és az ujjvégekkel gyengéden ütögessük a bőrbe, megkönnyítve a beszívódást.