Blog

::: SZÁRAZ BŐRRE :::

::: SZÁRAZ BŐRRE :::

A száraz bőr gyakori probléma, amely gyerekektől felnőttekig egyre több embert érint. A bőr az első védelmi vonal a baktériumok, a környezetszennyezés és más irritáló anyagok ellen, ezért nagyon fontos, hogy megőrizzük az egészségét. Az egészséges bőr puha és rugalmas, de könnyen kiszárad, durva, repedezett lesz és viszket. Ilyenkor a szép hidratált, telt bőrsejtek összezsugorodnak, így finom vonalak és ráncok keletkeznek a bőr felszínén.
Szerencsére legtöbbször a száraz bőr a környezeti tényezők eredményeként alakul ki, és teljes egészében vagy legalább részben kezelhető.



::: VIZES ALAPÚ TISZTÍTÓ :::

It's Skin Tiger Cica Green Chill Down arclemosó habIt's Skin Prestige Foam d'escargot arctisztító hab

It's Skin Tiger Cica Green Chill Down arclemosó hab


Hipoallergén arctisztító hab, amely frissítő, irritáció mentes tisztítást tesz lehetővé az érzékeny, problémás bőr számára. Dús és rugalmas habja eltávolítja a felesleges faggyút, szennyeződéseket és szálló port a bőrről, mégis hidratáltan tartja azt, ráadásul bőrnyugtató CICA kezelést is biztosít.


Nyomjunk egy kevés lemosót a kezünkbe és képezzünk habot! Masszírozzuk át az arcot, majd alaposan öblítsük le langyos vízzel!


It's Skin Prestige Foam d'escargot arctisztító hab


Prémium kategóriás arctisztító hab bőrregeneráló csiganyálka-szűrlet (1,500 mg) és Tricholoma Matsutake - kivonattal, mely puhává és gyönyörűvé teszi a bőrt, mivel megnyugtatja, védi és több szinten támogatja annak egészségét.


Vigyük fel a benedvesített arcbőrre, kerülve a szem környékét, masszírozzuk át finoman, majd langyos vízzel öblítsük le!


::: TONER :::

It’s Skin Collagen Nutrition tápláló toner +It's Skin Hialuronsavas hidratáló toner +

It’s Skin Collagen Nutrition tápláló toner +



A bőrazonos kollagén tartalmú, könnyű formula gyors felszívódás mellett erősíti a bőr szerkezetét. A tápanyagokkal és vitaminokkal teli hó lótusz és maláta kivonat pedig növeli a bőr vitalitását.


Arctisztítás után egy vattakorongra vigyük fel és gyengéden töröljük át vele az arcot!


It's Skin Hialuronsavas hidratáló toner +



Hialuronsavas toner, mely megoldást nyújt a vízhiányos, fakó bőrre. Bőséges nedvességgel látja el, a C-vitaminban gazdag acerola kivonat pedig élénkebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. Nem tartalmaz illékony alkoholt.


Arctisztítás után egy vattakorongra vigyük fel és gyengéden töröljük át vele az arcot!


::: SZÉRUM & AMPULLA :::

It's Skin POWER 10 Formula LI Effector Firefighter szérum It's Skin POWER 10 Formula VE Effector Nutri Knight szérum It's Skin POWER 10 Formula CO Effector Elasticity Chief szérum It's Skin POWER 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch szérum  It's Skin POWER 10 Formula YE Effector Dullness Corrector szérum  It's Skin Hialuronsavas hidratáló szérum + It’s Skin Collagen Nutrition tápláló szérum +  

It's Skin POWER 10 Formula LI Effector Firefighter szérum



79% édesgyökér kivonata és 3% bőrnyugtató-komplexe hatékonyan nyugtatja meg az érzékeny, kipirosodott arcbőrt.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrünkre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!


It's Skin POWER 10 Formula VE Effector Nutri Knight szérum


E-vitaminos szérum szélsőségesen száraz bőrre. Megújult, koncentrált hatóanyag tartalmú formulája tápanyagokkal tölti fel a bőrt, 67% kókusztej-kivonat, E-vitamin és szkvalán olaj segítségével. A száraz bőr újra nedvességgel teli és rugalmas lesz.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrünkre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe, a teljes felszívódásig!


It's Skin POWER 10 Formula CO Effector Elasticity Chief szérum



A megújult formula 72% francia kollagén komplexet és peptideket tartalmaz, hogy fiatalosan tömörré és feszessé tegye az érett bőrt.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrünkre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe, a teljes felszívódásig!


It's Skin POWER 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch szérum



A nagy sikerű Power 10 Effector sorozat megújult arcszéruma 71% jejui sárgarépa kivonatot, Q10-koenzimet és retinolt tartalmaz, így küzd az öregedés jeleivel, s láthatóan halványítja a ráncokat.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe, a teljes felszívódásig!


It's Skin POWER 10 Formula YE Effector Dullness Corrector szérum



Kiemelt arányban tartalmaz tejsavbaktérium-fermentátumot, amely egyenletesebbé, puhává és bársonyossá teszi a bőrt. Kiválóan felszívódik, a fakó bőr visszanyeri ragyogását és textúrája is egyenletesebb lesz.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!


It's Skin Hialuronsavas hidratáló szérum +



Hialuronsavas szérum, mely megoldást nyújt a vízhiányos és élettelen a bőrre. Bőséges nedvességgel látja el a bőrt, megerősíti vízmegtartó képességét, a C-vitaminban gazdag acerola és áfonya kivonat pedig élénkebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított, tonerrel előkészített arcbőrre és az ujjvégekkel gyengéden ütögessük a bőrbe, megkönnyítve a beszívódást!


It’s Skin Collagen Nutrition tápláló szérum +



A bőrazonos kollagén tartalmú, könnyű formula gyors felszívódás mellett erősíti a bőr szerkezetét. A tápanyagokkal és vitaminokkal teli hó lótusz, mangó mag olaj, maláta kivonat pedig növeli a bőr vitalitását.


Arctisztítás és toner használata után vigyük fel a bőrre, oszlassuk el egyenletesen és az ujjvégekkel finoman ütögessük bőrbe, segítve a beszívódást!


It’s Skin It's Skin Retinoidin szérum



Hatékony mégis gyengéd, liposzómás retinol egy könnyű szérumban, amely kiválóan csökkenti a finom vonalakat és segít egyenletesebbé tenni a bőrtónust. Ceramiddal, hialuronsavval, szkvalánnal és peptidekkel dúsított összetétele átfogó anti-aging ápolást nyújt.


Borsónyi mennyiséget vigyünkl fel a tiszta, száraz arcbőrre elkerülve a szem környékét. Nappali használat esetén mindig használjunk utána széles spektrumú fényvédőt.

  

::: ARCMASZK :::

It's Skin The Fresh aloés arcmaszk It's Skin The Fresh citromos arcmaszk It's Skin The Fresh répás arcmaszk It's Skin Hialuronsavas hidratáló arcmaszk +  It's Skin The Fresh kókuszos arcmaszkIt's Sin The Fresh bambuszos arcmaszk It's Skin Collagen Nutrition tápláló arcmaszk 

It's Skin The Fresh aloés arcmaszk



Aloé-kivonattal és tápláló növényi kivonatokkal segít visszaállítani az érzékeny bőr egyensúlyát. Aloé-kivonata csökkenti az irritációkat és gazdagon hidratálja a bőrt, így az újra selymesen puha és kiegyensúlyozott lesz.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő bőrünket! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra a maszkot, 15-20 percig hagyjuk rajta, majd vegyük le, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin The Fresh citromos arcmaszk



Antioxidánsokkal, bőrnyugtató növényi kivonatokkal dúsított arcmaszk, amely visszaadja a bőr egészséges ragyogását. C-vitaminban gazdag citrom kivonata gondoskodik a pigmentfoltok halványításáról, a hialuronsav pedig nedvességgel tölti fel a bőrt, hogy az újra rugalmas, és puha legyen.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő a bőrünket! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra és hagyjuk rajta 15-20 percig! Vegyük le a maszkot, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin The Fresh répás arcmaszk



Antioxidánsokkal, tápláló növényi kivonatokkal teszi puhává és élettelivé a bőrt, valamint halványítja a pigmentfoltokat is. Répa-kivonata, karotinban gazdag, amely hatékony antioxidánsként védi a bőrt a környezet káros hatásaival szemben.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő a bőrt! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra a maszkot 15-20 percig hagyjuk az arcon! Vegyük le a maszkot, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin Hialuronsavas hidratáló arcmaszk +



Hialuronsavas fátyolmaszk, mely bőséges nedvességgel látja el a bőrt, megerősíti vízmegtartó képességét. A C-vitaminban gazdag acerola és áfonya kivonat élénkebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.


Arctisztítás és tonizálás után hajtogassuk szét a maszkot és simítsuk az arcunkra, hogy jól illeszkedjen! 15-20 perc múlva távolítsuk el a maszkot, és finom ütögető mozdulatokkal segítsük a maradék hatóanyag beszívódását!


It's Skin The Fresh kókuszos arcmaszk



Tápláló kókusz-kivonattal és hialuronsavval egyszerre pótolja a bőrben a nedvességet és segít, hogy a bőr hosszan hidratált is maradjon. A tápanyagokban és vitaminokban gazdag formula bőségesen táplálja a bőrt, puhává teszi és visszaadja természetes vitalitását.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő bőrünket! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra a maszkot, 15-20 percig hagyjuk rajta, majd vegyük le, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Sin The Fresh bambuszos arcmaszk



Bambuszvízzel és tápláló növényi kivonatokkal segít helyreállítani a dehidratált fáradt bőr üdeségét és puhaságát. Bambuszvíz összetevője kovasavat tartalmaz, amely hozzájárul a bőr rugalmasságához, gazdagon hidratálja a bőrt, így az újra selymesen puha és friss lesz.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő bőrünket! Egyenletesen igazítsuk az arcra a maszkot, s 15-20 percig hagyjuk az arcon! Vegyük le a maszkot, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin Collagen Nutrition tápláló arcmaszk



A maszk bőrazonos kollagént és bőrtápláló összetevőket tartalmaz, melyek erősítik a bőr szerkezetét. Természetes rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, hidratálttá és egészségesen ragyogóvá teszi.


Arctisztítás és toner használata után hajtogassuk szét a maszkot és simítsuk fel arcunkra! Várjunk 15-20 percet, majd távolítsuk el a maszkot, a bőrön maradt eszenciát pedig az ujjvégekkel finoman ütögessük a bőrbe, segítve a beszívódást!


It's Skin The Fresh rózsás arcmaszk



A maszk fenntartja a bőr pH-egyensúlyát, megelőzi a korai öregedés jeleit és élettel telivé teszi a bőröd. Rózsa (Rosa Centifolia) virágkivonatot tartalmaz, amely kiváló bőrregeneráló hatású, csökkenti a finoma vonalak megjelenését az arcon, hidratálja és revitalizálja a bőrt.


Hajtogassuk szét a maszkot, majd helyezzük a megtisztított, tonerrel előkészített arcra, elkerülve a szem és száj környékét. Hagyjuk hatni 15-20 percig, majd távolítsuk el a maszkot és a maradék eszenciát finoman ütögessük a bőrbe.


It's Skin The Fresh avokádós arcmaszk



A maszk avokádó olajjal és tápláló növényi kivonatokkal élettel telivé teszi a száraz bőrt. Az avokádó olaj esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdag, bőrpuhító és bőrregeneráló hatással bír. Gazdagon táplálja és hidratálja a bőrt, így az újra selymesen puha lesz.


Hajtogassuk szét a maszkot, majd helyezzük a megtisztított, tonerrel előkészített arcra, elkerülve a szem és száj környékét. Hagyjuk hatni 15-20 percig, majd távolítsuk el a maszkot és a maradék eszenciát finoman ütögessük a bőrbe.

 

::: HIDRATÁLÓ :::

It's Skin Tiger Cica gélkrém It's Skin Collagen Nutrition tápláló arckrém + It's Skin Hialuronsavas hidratáló krém + It's Skin Pure Moisture arckrém It's Skin Pure Moisture hidratáló gél 

It's Skin Tiger Cica gélkrém



68% Centella kivonata gondoskodik róla, hogy ellenállóbbá váljon a bőr a környezet káros hatásaival szemben. Géles állaga és gyengéd összetétele az érzékeny és zsírosodásra hajlamos bőrt is csodásan egyensúlyba hozza.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű krémet az arcra, majd finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe!


It's Skin Collagen Nutrition tápláló arckrém +



A bőrazonos kollagén tartalmú, dús formula erősíti a bőr szerkezetét és megoldást nyújt a megereszkedett bőrre. A hialuronsav bőségesen hidratálja, a tápláló hó lótusz és maláta kivonat élettelivé teszi az érett bőrt.


Vigyük fel egyenletesen a megtisztított, tonerrel előkészített arcbőrre és az ujjvégekkel finoman ütögessük bőrbe, segítve a beszívódást!


It's Skin Hialuronsavas hidratáló krém +



Hialuronsavas arckrém, mely megoldást nyújt a vízhiányos, élettelen bőrre. Bőséges nedvességgel látja el, a C-vitaminban gazdag acerola és áfonya kivonat pedig élénkebbé és ellenállóbbá teszi azt a környezeti hatásokkal szemben.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított, tonerrel előkészített arcbőrre és az ujjvégekkel gyengéden ütögessük a bőrbe, megkönnyítve a beszívódást!


It's Skin Pure Moisture arckrém



A Pure Moisture arckrém alaszkai gleccservíz által intenzíven hidratálja és élettelivé teszi a bőrt. Nem csak gazdaságos kiszerelése miatt vonzó, de elegáns üvegtégelye a pipereasztal ékévé is teszi.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket az arcra és a nyakra, majd finoman oszlassuk el a bőrön az arcápolás utolsó szakaszában!


It's Skin Pure Moisture hidratáló gél



Hialuronsav és alaszkai gleccservíz által teszi puha tapintásúvá, simává és élettelivé a bőrt. Vízzáró réteget hoz létre a bőrön, hogy a bőr hosszan hidratált maradjon.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket az arcra és a nyakra, és finoman oszlassuk el a bőrön, az arcápolás utolsó szakaszában!


It's Skin Retinoidin arckrém



Potens mégis gyengéd liposzómás retinol egy tápláló krémben, amely hatékonyan csökkenti az öregedés látható jeleit és segít egyenletesebbé tenni a bőrtónust. Ceramiddal, hialuronsavval, szkvalánnal és peptidekkel dúsított összetétele átfogó anti-aging ápolást nyújt.


Borsónyi mennyiséget vigyük fel a tiszta, száraz arcbőrre, elkerülve a szem környékét. Nappali használat esetén mindig használjunk utána széles spektrumú fényvédőt.


::: SZETT :::

It’s Skin Collagen Nutrition Duo szett

It’s Skin Collagen Nutrition Duo szett



A bőrazonos kollagén tartalmú, dús formula erősíti a bőr szerkezetét és megoldást nyújt a megereszkedett bőrre. A hialuronsav bőségesen hidratálja, a tápláló hó lótusz élettelivé teszi az érett bőrt, mind az arcon, mind a szemkörnyéken.


Arctisztítás után egy vattakorongra vigyük fel és gyengéden töröljük át vele az arcot!