Blog

::: FOLTOK ELLEN :::

::: FOLTOK ELLEN :::

Hiperpigmentációnak nevezzük, amikor barna foltok jelennek meg a bőrön. Általában akkor keletkezik, amikor a bőr intenzív napsugárzásnak van kitéve, az UV-sugarak stimulálják a bőr pigmentációs sejtjeit, vagyis a melanocitákat. Ezek a melanociták ilyenkor nagy mennyiségű melanint állítanak elő, ami a bőr színét meghatározó festékanyag. A pigmentfoltok akkor jelennek meg, amikor a melanin túltermelődik, és nem egyenletesen oszlik el a bőr felületén, s bizonyos területeken felhalmozódva a bőr elszíneződését okozza. E mellett belső tényezők is befolyásolhatják a pigmentfoltok megjelenését, mint az életkor, a terhesség és egyéb hormonális zavarok, a környezetszennyezés, a genetikai hajlam.

 



::: VIZES ALAPÚ TISZTÍTÓ :::

It's Skin Tiger Cica Green Chill Down arclemosó hab It's Skin Have an Egg arclemosó hab It's Skin Have an Orange arclemosó hab

It's Skin Tiger Cica Green Chill Down arclemosó hab


Hipoallergén arctisztító hab, amely frissítő, irritáció mentes tisztítást tesz lehetővé az érzékeny, problémás bőr számára. Dús és rugalmas habja eltávolítja a felesleges faggyút, szennyeződéseket és szálló port a bőrről, mégis hidratáltan tartja azt, ráadásul bőrnyugtató CICA kezelést is biztosít.


Nyomjunk egy kevés lemosót a kezünkbe és képezzünk habot! Masszírozzuk át az arcot, majd alaposan öblítsük le langyos vízzel!


It's Skin Have an Egg arclemosó hab


Habos lemosó, mely tojásfehérjét és kálciumban gazdag hidrolizált tojáshéj-membránt tartalmaz. Gyengéden tisztítja, hidratálja a bőrt és segít a pórusok összehúzásában, így rugalmasabbá és simábbá is teszi azt.


Tegyünk megfelelő mennyiségű terméket a benedvesített kezünkbe, képezzünk habot és masszírozzuk át az arcot, majd langyos vízzel öblítsük le!


It's Skin Have an Orange arclemosó hab


A vitamindús narancs- kivonattal és C-vitamin származékokkal gazdagított lemosóhab felüdíti, egészségesen ragyogóvá és finommá teszi a bőrt. Hatóanyagai védik a külső káros hatásokkal szemben.


Tegyünk megfelelő mennyiségű terméket a benedvesített kezünkre, képezzünk habot és masszírozzuk át az arcot, majd langyos vízzel öblítsük le!


::: TONER :::

It's Skin Tangerine Toneright tonerIt's Skin Tiger Cica Green Chill Down toner

It's Skin Tangerine Toneright toner



Mandarin és citrus-kivonatokkal dúsított toner, mely vitalizálja, táplálja és mélyen hidratálja a bőrt. Finom hámlasztó hatású, segít szabályozni a faggyútermelést így puha, rugalmas és makulátlan bőrt eredményez.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!


It's Skin Tiger Cica Green Chill Down toner



Kétfázisú tonik, amely felfrissíti és hidratálja a bőrt, valamint támogatja a bőr olaj-víz egyensúlyát. Irritáció nélkül oszlik el a bőrön, felfrissíti az érzékeny, zsírosodásra hajlamos bőrt. A benne lévő Centella Asiatica-komplex kiváló bőrnyugtató hatású.


Arctisztítás után itassunk át egy vattakorongot a tonerel és gyengéden töröljük át az arcot!


::: SZÉRUM & AMPULLA :::

It's Skin POWER 10 Formula LI Effector Firefighter szérum It's Skin POWER 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch szérum It's Skin POWER 10 Formula YE Effector Dullness Corrector szérum   It's Skin Tiger Cica bőrnyugtató szérum It's Skin Tangerine Toneright szérum

It's Skin POWER 10 Formula LI Effector Firefighter szérum



79% édesgyökér kivonata és 3% bőrnyugtató-komplexe hatékonyan nyugtatja meg az érzékeny, kipirosodott arcbőrt.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrünkre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!


It's Skin POWER 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch szérum



A nagy sikerű Power 10 Effector sorozat megújult arcszéruma 71% jejui sárgarépa kivonatot, Q10-koenzimet és retinolt tartalmaz, így küzd az öregedés jeleivel, s láthatóan halványítja a ráncokat.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe, a teljes felszívódásig!


It's Skin POWER 10 Formula YE Effector Dullness Corrector szérum



Kiemelt arányban tartalmaz tejsavbaktérium-fermentátumot, amely egyenletesebbé, puhává és bársonyossá teszi a bőrt. Kiválóan felszívódik, a fakó bőr visszanyeri ragyogását és textúrája is egyenletesebb lesz.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!


It's Skin Tiger Cica bőrnyugtató szérum



Enyhén savas kémhatású, 74% Centella tartalmú, intenzív bőrnyugtató hatású szérum, amely igazi megnyugvást hoz az érzékeny, kipirosodásra hajlamos vagy pattanásos bőrnek. Elősegíti a bőrregenerációt, védi és hidratáltan tartja a bőrt.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű szérumot a megtisztított, tonerrel előkészített arcbőrre! Oszlassuk el egyenletesen és az ujjvégek segítségével finoman ütögessük a bőrbe!


It's Skin Tangerine Toneright szérum



Mandarin és citrus-kivonatokkal dúsított szérum, mely vitalizálja, táplálja és mélyen hidratálja a bőrt. Számos tápanyagot tartalmaz, amelyek ragacsos érzet nélkül töltik fel a bőrt, puhává, rugalmassá és ragyogóvá téve azt.


Tisztítás után vigyünk fel az arcbőrre egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket! Végül finoman ütögessük a bőrbe, segítve a felszívódást!

  

::: ARCMASZK :::

It's Skin The Fresh aloés arcmaszk It's Skin The Fresh citromos arcmaszk It's Skin The Fresh répás arcmaszkIt's Skin The Fresh teafás arcmaszk

It's Skin The Fresh aloés arcmaszk



Aloé-kivonattal és tápláló növényi kivonatokkal segít visszaállítani az érzékeny bőr egyensúlyát. Aloé-kivonata csökkenti az irritációkat és gazdagon hidratálja a bőrt, így az újra selymesen puha és kiegyensúlyozott lesz.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő bőrünket! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra a maszkot, 15-20 percig hagyjuk rajta, majd vegyük le, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin The Fresh citromos arcmaszk



Antioxidánsokkal, bőrnyugtató növényi kivonatokkal dúsított arcmaszk, amely visszaadja a bőr egészséges ragyogását. C-vitaminban gazdag citrom kivonata gondoskodik a pigmentfoltok halványításáról, a hialuronsav pedig nedvességgel tölti fel a bőrt, hogy az újra rugalmas, és puha legyen.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő a bőrünket! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra és hagyjuk rajta 15-20 percig! Vegyük le a maszkot, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin The Fresh répás arcmaszk



Antioxidánsokkal, tápláló növényi kivonatokkal teszi puhává és élettelivé a bőrt, valamint halványítja a pigmentfoltokat is. Répa-kivonata, karotinban gazdag, amely hatékony antioxidánsként védi a bőrt a környezet káros hatásaival szemben.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő a bőrt! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra a maszkot 15-20 percig hagyjuk az arcon! Vegyük le a maszkot, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin The Fresh teafás arcmaszk



Teafa-kivonattal és tápláló növényi kivonatokkal segít visszaállítani a problémás bőr egyensúlyát. Teafa-kivonata csökkenti az irritációkat és segít egyensúlyba hozni a bőr olaj-víz háztartását, így az újra tiszta és kiegyensúlyozott lesz.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő bőrünket! Egyenletesen igazítsuk arcunkra a maszkot, 15-20 percig hagyjuk rajta, majd vegyük le, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!

 

::: HIDRATÁLÓ :::

It's Skin Tiger Cica gélkrémIt's Skin Pure Moisture arckrém It's Skin Pure Moisture hidratáló gél It's Skin Tiger Cica Green Chill Down lotionIt's Skin Tiger Cica Green Chill Down gélkrém  It's Skin Tangerine Toneright arckrém

It's Skin Tiger Cica gélkrém



68% Centella kivonata gondoskodik róla, hogy ellenállóbbá váljon a bőr a környezet káros hatásaival szemben. Géles állaga és gyengéd összetétele az érzékeny és zsírosodásra hajlamos bőrt is csodásan egyensúlyba hozza.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű krémet az arcra, majd finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe!


It's Skin Pure Moisture arckrém



A Pure Moisture arckrém alaszkai gleccservíz által intenzíven hidratálja és élettelivé teszi a bőrt. Nem csak gazdaságos kiszerelése miatt vonzó, de elegáns üvegtégelye a pipereasztal ékévé is teszi.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket az arcra és a nyakra, majd finoman oszlassuk el a bőrön az arcápolás utolsó szakaszában!


It's Skin Pure Moisture hidratáló gél



Hialuronsav és alaszkai gleccservíz által teszi puha tapintásúvá, simává és élettelivé a bőrt. Vízzáró réteget hoz létre a bőrön, hogy a bőr hosszan hidratált maradjon.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket az arcra és a nyakra, és finoman oszlassuk el a bőrön, az arcápolás utolsó szakaszában!


It's Skin Tiger Cica Green Chill Down lotion



Gyorsan felszívódó lotion, mely felfrissíti a zsíros, érzékeny bőrt. Pótolja az elvesztett nedvességet, anélkül hogy olajos csillogást okozna. A benne lévő szilikon-por szabályozza a faggyútermelést.


Arctisztítás és toner használatát követően vigyük fel a bőrre egyenletesen, megfelelő mennyiségben és finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe!


It's Skin Tiger Cica Green Chill Down gélkrém


Azonnal hűsíti a zsíros, érzékeny bőrt. Pótolja az elvesztett nedvességet, anélkül hogy olajos csillogást okozna. A benne lévő xilit és eritrit hidratált finisht biztosít, a Centella Asiatica és más növényi kivonatok pedig hatékonyan nyugtatják a bőrt.


Arctisztítás és toner használatát követően vigyük fel a bőrre egyenletesen, megfelelő mennyiségben és finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe!


It's Skin Tangerine Toneright arckrém


Mandarin és citrus-kivonatokkal dúsított toner, mely vitalizálja, táplálja és mélyen hidratálja a bőrt. Finom hámlasztó hatású, segít szabályozni a faggyútermelést így puha, rugalmas és makulátlan bőrt eredményez.


Tisztítás után vigyünk fel az arcbőrre egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket! Végül finoman ütögessük a bőrbe, segítve a felszívódást!