Blog

::: AKNÉ, PATTANÁS ELLEN :::

::: AKNÉ, PATTANÁS ELLEN :::

Az akné egy rendszerint kamaszkorban kialakuló bőrbetegség, mely során a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílásai eltömődnek és sokszor begyulladnak. Ezt a hétköznapi nyelvben pattanásoknak hívjuk. A bőrben a szőrtüszők kivezető nyílásánál találhatók a faggyút termelő faggyúmirigyek. A faggyú szerepe a szőrszálak és a bőr vízállóságának és rugalmasságának biztosítása. Ha a faggyútermelés fokozott mértékű, akkor a faggyúmirigyek nyílásai könnyen eltömődnek. Pattanásos bőr kialakulhat allergiás reakciók miatt is, például kozmetikumok vagy napfény hatására. A szálló porban és egyéb szennyeződésekben gazdag városi levegő szintén kedvez az akné megjelenésének.



::: ARCMASZK :::

It's Skin The Fresh teafás arcmaszk

It's Skin The Fresh teafás arcmaszk


Teafa-kivonattal és tápláló növényi kivonatokkal segít visszaállítani a problémás bőr egyensúlyát. Teafa-kivonata csökkenti az irritációkat és segít egyensúlyba hozni a bőr olaj-víz háztartását, így az újra tiszta és kiegyensúlyozott lesz.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő bőrünket! Egyenletesen igazítsuk arcunkra a maszkot, 15-20 percig hagyjuk rajta, majd vegyük le, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!