Blog

::: FIATALÍTÓ :::

::: FIATALÍTÓ :::

A kor előrehaladtával a bőr veszít teltségéből, feszességéből. E mellett az erősödő UV sugárzás is károsan hat a bőrre, a bőr kötőszöveti rostjaira, a kollagén és az elasztikus rostokra. Következményként a bőrön megjelennek az apróbb ráncok, szarkalábak, barnás foltok, a hajszálerek kitágulnak a bőr pedig elvékonyodik. Az idő múlásával ezek az elváltozások még szembetűnőbbek lesznek, hangsúlyosabbá válnak. Az anti-aging, vagy fiatalító kozmetikumokban lévő hatóanyagok bizonyítottan gátolják a bőr öregedését vagy javítják a bőr tömörségét, elaszticitását.




::: VIZES ALAPÚ TISZTÍTÓ :::

It's Skin Have an Orange arclemosó hab It's Skin Prestige Foam d'escargot arctisztító hab

It's Skin Have an Orange arclemosó hab


A vitamindús narancs- kivonattal és C-vitamin származékokkal gazdagított lemosóhab felüdíti, egészségesen ragyogóvá és finommá teszi a bőrt. Hatóanyagai védik a külső káros hatásokkal szemben.


Tegyünk megfelelő mennyiségű terméket a benedvesített kezünkre, képezzünk habot és masszírozzuk át az arcot, majd langyos vízzel öblítsük le!


It's Skin Prestige Foam d'escargot arctisztító hab


Prémium kategóriás arctisztító hab bőrregeneráló csiganyálka-szűrlet (1,500 mg) és Tricholoma Matsutake - kivonattal, mely puhává és gyönyörűvé teszi a bőrt, mivel megnyugtatja, védi és több szinten támogatja annak egészségét.


Vigyük fel a benedvesített arcbőrre, kerülve a szem környékét, masszírozzuk át finoman, majd langyos vízzel öblítsük le!


::: TONER :::

It’s Skin Collagen Nutrition tápláló toner +It's Skin Hialuronsavas hidratáló toner +  It's Skin Tangerine Toneright toner

It’s Skin Collagen Nutrition tápláló toner +



A bőrazonos kollagén tartalmú, könnyű formula gyors felszívódás mellett erősíti a bőr szerkezetét. A tápanyagokkal és vitaminokkal teli hó lótusz és maláta kivonat pedig növeli a bőr vitalitását.


Arctisztítás után egy vattakorongra vigyük fel és gyengéden töröljük át vele az arcot!


It's Skin Hialuronsavas hidratáló toner +



Hialuronsavas toner, mely megoldást nyújt a vízhiányos, fakó bőrre. Bőséges nedvességgel látja el, a C-vitaminban gazdag acerola kivonat pedig élénkebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. Nem tartalmaz illékony alkoholt.


Arctisztítás után egy vattakorongra vigyük fel és gyengéden töröljük át vele az arcot!


It's Skin Tangerine Toneright toner



Mandarin és citrus-kivonatokkal dúsított toner, mely vitalizálja, táplálja és mélyen hidratálja a bőrt. Finom hámlasztó hatású, segít szabályozni a faggyútermelést így puha, rugalmas és makulátlan bőrt eredményez.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!


::: SZÉRUM & AMPULLA :::

 It's Skin POWER 10 Formula CO Effector Elasticity Chief szérum It's Skin POWER 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch szérumIt’s Skin Collagen Nutrition tápláló szérum +  It's Skin Tangerine Toneright szérum It's Skin POWER 10 Formula VC Effector Blemish Catcher szérum

It's Skin POWER 10 Formula CO Effector Elasticity Chief szérum
 


A megújult formula 72% francia kollagén komplexet és peptideket tartalmaz, hogy fiatalosan tömörré és feszessé tegye az érett bőrt.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrünkre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe, a teljes felszívódásig!


It's Skin POWER 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch szérum



A nagy sikerű Power 10 Effector sorozat megújult arcszéruma 71% jejui sárgarépa kivonatot, Q10-koenzimet és retinolt tartalmaz, így küzd az öregedés jeleivel, s láthatóan halványítja a ráncokat.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögessük a bőrbe, a teljes felszívódásig!


It’s Skin Collagen Nutrition tápláló szérum +



A bőrazonos kollagén tartalmú, könnyű formula gyors felszívódás mellett erősíti a bőr szerkezetét. A tápanyagokkal és vitaminokkal teli hó lótusz, mangó mag olaj, maláta kivonat pedig növeli a bőr vitalitását.


Arctisztítás és toner használata után vigyük fel a bőrre, oszlassuk el egyenletesen és az ujjvégekkel finoman ütögessük bőrbe, segítve a beszívódást!


It's Skin Tangerine Toneright szérum



Mandarin és citrus-kivonatokkal dúsított szérum, mely vitalizálja, táplálja és mélyen hidratálja a bőrt. Számos tápanyagot tartalmaz, amelyek ragacsos érzet nélkül töltik fel a bőrt, puhává, rugalmassá és ragyogóvá téve azt.


Tisztítás után vigyünk fel az arcbőrre egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket! Végül finoman ütögessük a bőrbe, segítve a felszívódást!


It's Skin POWER 10 Formula VC Effector Blemish Catcher szérum



Halványítja a pigmentfoltokat, antioxidánsokkal védi a bőrt, és természetesen ragyogóvá teszi. Kifejezetten egyenetlen tónusú, fakó bőrre tervezték. Zöldparadicsom-kivonattal és C-vitaminnal biztosítja a bőr élénk, tiszta megjelenését.


Arctisztítás után cseppentsünk 2-3 cseppet a bőrünkre, elkerülve a szem környékét, majd gyengéden ütögessük a bőrbe, a teljes felszívódásig!

  

::: ARCMASZK :::

It's Skin The Fresh citromos arcmaszk  It's Skin The Fresh répás arcmaszk It's Skin Hialuronsavas hidratáló arcmaszk + It's Skin Collagen Nutrition tápláló arcmaszk

It's Skin The Fresh citromos arcmaszk 


Antioxidánsokkal, bőrnyugtató növényi kivonatokkal dúsított arcmaszk, amely visszaadja a bőr egészséges ragyogását. C-vitaminban gazdag citrom kivonata gondoskodik a pigmentfoltok halványításáról, a hialuronsav pedig nedvességgel tölti fel a bőrt, hogy az újra rugalmas, és puha legyen.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő a bőrünket! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra és hagyjuk rajta 15-20 percig! Vegyük le a maszkot, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin The Fresh répás arcmaszk



Antioxidánsokkal, tápláló növényi kivonatokkal teszi puhává és élettelivé a bőrt, valamint halványítja a pigmentfoltokat is. Répa-kivonata, karotinban gazdag, amely hatékony antioxidánsként védi a bőrt a környezet káros hatásaival szemben.


Arctisztítás után tonerrel készítsük elő a bőrt! Egyenletesen igazítsuk az arcunkra a maszkot 15-20 percig hagyjuk az arcon! Vegyük le a maszkot, és finoman paskolva segítsük a maradék hatóanyag felszívódását!


It's Skin Hialuronsavas hidratáló arcmaszk +



Hialuronsavas fátyolmaszk, mely bőséges nedvességgel látja el a bőrt, megerősíti vízmegtartó képességét. A C-vitaminban gazdag acerola és áfonya kivonat élénkebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.


Arctisztítás és tonizálás után hajtogassuk szét a maszkot és simítsuk az arcunkra, hogy jól illeszkedjen! 15-20 perc múlva távolítsuk el a maszkot, és finom ütögető mozdulatokkal segítsük a maradék hatóanyag beszívódását!


It's Skin Collagen Nutrition tápláló arcmaszk



A maszk bőrazonos kollagént és bőrtápláló összetevőket tartalmaz, melyek erősítik a bőr szerkezetét. Természetes rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, hidratálttá és egészségesen ragyogóvá teszi.


Arctisztítás és toner használata után hajtogassuk szét a maszkot és simítsuk fel arcunkra! Várjunk 15-20 percet, majd távolítsuk el a maszkot, a bőrön maradt eszenciát pedig az ujjvégekkel finoman ütögessük a bőrbe, segítve a beszívódást!

 

::: HIDRATÁLÓ :::

It's Skin Collagen Nutrition tápláló arckrém + It's Skin Hialuronsavas hidratáló krém + 

It's Skin Collagen Nutrition tápláló arckrém + 


A bőrazonos kollagén tartalmú, dús formula erősíti a bőr szerkezetét és megoldást nyújt a megereszkedett bőrre. A hialuronsav bőségesen hidratálja, a tápláló hó lótusz és maláta kivonat élettelivé teszi az érett bőrt.



Vigyük fel egyenletesen a megtisztított, tonerrel előkészített arcbőrre és az ujjvégekkel finoman ütögessük bőrbe, segítve a beszívódást!


It's Skin Hialuronsavas hidratáló krém +



Hialuronsavas arckrém, mely megoldást nyújt a vízhiányos, élettelen bőrre. Bőséges nedvességgel látja el, a C-vitaminban gazdag acerola és áfonya kivonat pedig élénkebbé és ellenállóbbá teszi azt a környezeti hatásokkal szemben.


Vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított, tonerrel előkészített arcbőrre és az ujjvégekkel gyengéden ütögessük a bőrbe, megkönnyítve a beszívódást!


::: SZETT :::

It’s Skin Collagen Nutrition Duo szett

It’s Skin Collagen Nutrition Duo szett



A bőrazonos kollagén tartalmú, dús formula erősíti a bőr szerkezetét és megoldást nyújt a megereszkedett bőrre. A hialuronsav bőségesen hidratálja, a tápláló hó lótusz élettelivé teszi az érett bőrt, mind az arcon, mind a szemkörnyéken.


Arctisztítás után egy vattakorongra vigyük fel és gyengéden töröljük át vele az arcot!